Vitek av Vitek • desember 2, 2019

5 ting å heller bruke penger på enn å bytte ut rørene

Finnes det egentlig noen som elsker å bokstavelig talt spyle penger ned i do? Tvilsomt, men bruker du sparepengene på å bytte ut rørene dine er det faktisk det du gjør. Noe som er leit når det finnes så mange andre spennende ting du heller kan bruke dem på.

Rørfornying er et rimeligere alternativ til tradisjonell utskifting av gamle rør. Hva tror du koster mest, å legge et rør på innsiden av eksisterende rør, eller grave opp og bytte ut alt? Det er penger å spare på å velge fornying – og her er noe av det du heller kan bruke pengene dine på.

 

  1. Ferie

Vi drømmer alle om å reise vekk fra snø, stress og sjefen innimellom. Med pengene du sparer på å velge rørfornying fremfor å bytte ut rørene kan du ta en tur til alle nordmenns drømmedestinasjon – Syden. Eller kanskje du heller lengter etter en storbyferie? Poenget er at dersom du først skal bruke penger foretrekker mange at de går til minner for livet og en gyllen brunfarge, fremfor gravearbeid og nye rør.

Les også: Rørfornying i borettslag – dette må du vite

 

  1. Ny garderobe

Hvorfor stoppe med å fornye rørene, når du kan fornye garderoben i samme slengen? Unn deg et klesskap med klær som kler deg, og fremhever dine beste sider. Med rørfornying blir rørene som nye inni, uten at du trenger å bytte dem ut – samme premisset kan du bruke når du legger ut på shoppingrunden. Ta vare på utgangspunktet, basisplaggene, og legg heller til det som gjør at garderoben føles frisk og ny.

 

  1. Oppussing

Lei av at boligen ikke har blitt pusset opp siden første sesong av Hotel Cæsar? Da kan du ha sjansen nå. Ved å velge rørfornyelse sparer du som sagt heftig med gryn – hvorfor ikke putte dem i oppussingsfondet? Det er en investering i fremtiden, uansett om dere har tenkt til å bo der for alltid eller selge.

Les også: Det viktigste å vite når du skal pusse opp

 

  1. Betale ned på lån

Det å nedbetale lån er kanskje verdens kjedeligste tips når man lister opp ting å bruke pengene på. Likevel er det langt kulere å betale lån enn å bruke unødvendige summer på å bytte ut boligens rør. Bruk kortere tid på å betale ned bolig-, forbruks- eller billånet, og få mer penger til overs senere.

 

  1. Skaff deg vaskehjelp

Lei av å krangle om rengjøring eller klesvask? Hvem vet – kanskje vaskehjelp kan gi forholdet en fornyet glød? Uansett hva du tenker å bruke pengene på er det sjeldent en dum idé å bruke dem på noe som hever livskvaliteten i hverdagslivet, ikke bare i ferier.

Les også: 7 grunner til å velge rørfornying

 

Jaja, nok humor nå. Hele poenget er at det å bruke sparepengene på å bytte ut rørene strengt tatt ikke er nødvendig. En slik inngripen er en kostbar affære, og kan enkelt unngås med vedlikehold, rutinesjekk og rørfornying. Vil du vite mer om hvordan rørfornying kan gi store besparelser? Ta kontakt med oss i VITEK for en hyggelig samtale.

 

New call-to-action

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg