Vitek av Vitek • februar 20, 2017

Hyggelig fredags nyhet for de ansatte

Styreleder i Vitek informerte om bonusutbetaling for 2016.

Vitek selskapene har bak seg et meget godt driftsår i 2016 med rekordomsetning og solid overskudd. I den anledning ble det i styremøte 16. februar 2017 bestemt at det skal deles ut bonus til alle ansatte for innsatsen i 2016.

En Vitek ansatt forventes å være en dedikert medarbeider som står på for bedriften både dag og natt. Denne forventningen er oppfylt med glans i fjoråret, og bonusutbetalingene er vel fortjent. Våre ansatte er dyktige fagfolk som med stor innsats utfører kompliserte oppdrag døgnet rundt hele året. Vi er meget fornøyd med medarbeiderne våre, noe også våre kunder er, basert på alle positive tilbakemeldinger vi får.

På bildet er det en meget fornøyd Vitek-gjeng som mottar nyheten om bonus på fredag 17. februar.

 

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg