Vitek av Vitek • januar 26, 2018

Kåret til Gaselle-bedrift

Vitek Miljø har mer enn doblet omsetningen over fire år og ble i 2017 Gaselle-bedrift. – Vi er stolte over at vi, til tross for nedturen i Nordsjøen, har klart å øke omsetningen hvert år. Dette skyldes ikke minst våre ansatte, som har satt våre vekststrategier ut i livet, sier daglig leder i Vitek Miljø, Bjørn Guldberg.

Leverte fra første stund

Dagens Næringsliv (DN) har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as. Et krav for å bli en gaselle er å ha doblet omsetningen over fire år og ha en omsetning på over en million kroner det første året.

Vitek Miljø ble etablert som et datterselskap av Vitek AS i 2013 og har levert fra første stund.

 Vi har hatt overskudd hvert eneste år og i 2016 omsatte vi for 47 millioner kroner. Ambisjonen er fortsatt vekst og stabil aktivitet. Vi kan ikke hvile på tidligere prestasjoner og kan ikke regne med å vokse i samme takt hvor lenge som helst. Vi lytter til markedet og er klare til å sette inn ekstra ressurser der det kreves.

Det har blitt et betydelig prispress i markedet og vi kan takke våre effektive metoder, dyktige ansatte og tilpassede maskiner for at vi allikevel klarer oss så bra i en krevende bransje.

Spesialister på farlig avfall

Vitek Miljø utfører blant annet innhenting av ulike former av farlig avfall og leverer til godkjente mottak. De tømmer og utfører kontroll av oljeavskiller samt gjennomfører tankrengjøring. Innen veidrift tømmer vi kummer og holder vannveier åpne.

- Vi er en utpreget servicebedrift og i tillegg til ovenstående tjenester utfører vi også slamsuging, høytrykksspyling av rør.  Vi har spesialbyggede biler til våre ulike tjenesteoråder og stiller med kvalifisert personell på kort varsel. Vi har lang erfaring fra riggmarkedet, supplyflåten og verkstedindustrien og utarbeider ofte hele arbeidspakker innen våre segment.

Vitek Miljø tilbyr tjenester i Oslo, Stavanger, Haugesund, Bergen, Kristiansund, Trondheim og Alta.

En gaselle må ha

Levert godkjente regnskaper.
Minst doblet omsetningen over fire år.
Ha en omsetning på over en million kroner første år.
Unngått negativ vekst.
Positivt samlet driftsresultat.
Vært aksjeselskap.

DN kårer gasellene på grunnlag av de seneste fire årenes regnskaper og en vurdering av selskapet, veksten, lønnsomheten, revisorberetning, kredittanmerkninger og andre relevante faktorer.

Kåret til Gaselle-bedrift

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg