Bjørn Guldberg av Bjørn Guldberg • juni 19, 2015

Kontrolloppdrag av tanker på Svalbard

Vitek Miljø har vært på Svalbard og kontrollert tankfarm
I juni har vi hatt et oppdrag litt utenom det vanlige. Ikke arbeidsmessig, men geografisk. Arbeidsstedet var nemlig Svalbard.

Oppdraget gikk ut på å tømme, rengjøre og ta ultralyd av 1 x 65 m3 tank, 3 x 225 m3 tanker (bensintanker), samt 6 stk. 12 m3 tanker med diesel. Disse tankene skulle i tillegg trykk testes.

Ved et slikt oppdrag er det mye som må planlegges. Det vi har bruk for til arbeidet, må medbringes. Butikker for suppleringsutstyr er 3 dagers sendetid unna. Utstyr som vi forventet, pluss litt til, ble sendt opp i forkant, mens håndverktøy ble pakket sammen med reisebagasjen. Skiftenøkler pakket inn i skjorter blir ikke skadet.

Arbeidet var stipulert til 6 dager med 4 mann. Arbeidsmessig var fremdriften god og vi var ferdig en dag før estimert tid. Arbeidet avdekket viktig informasjon som medfører oppgradering og ny testing.

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg