Vitek av Vitek • oktober 3, 2017

Mange messer denne måneden

Vitek er nærværende på en rekke messer gjennom året, men oktober har vært uvanlig messe-tett. 

Forrige uke var det VA-dagene for Sogn & Fjordane, i Loen. Denne uken er det VA-dagene for Midt-Norge, på Hell/Værnes. Vi avslutter tre intensive uker med Vanndagene på Vestlandet, i Haugesund, neste uke. Hittil er vi veldig fornøyd med vårt engasjement på messefronten og merker fortsatt klart økende interesse for våre tjenester. Det engasjement som vises fra arrangører og deltagere gir gode resultater. Vi trenger gode arenaer for å møtes og slike arrangementer gjør seg ikke selv. Således et stort takk til alle involverte – vi ses neste år!

mange-messer-denne-maneden3
Velbesøkt messe. Her er det Maria Barrio fra Sintef som får informasjon av Bengt Rebnord Olsen ved VA-dagene Midt-Norge.

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg