av Asle Skålevik • desember 4, 2018

Nato-øvelse ga mye arbeid for Vitek

Vitek Miljø har kjørt bort nesten 100 containere etter Trident Juncture.

"I tillegg har vi kjørt vekk ca. 1500 kubikkmeter med septik, noe sludge og hatt rengjøring av 14 tankbiler i Åndalsnes. Det har vært fire hektiske og morsomme uker", sier Asle Skålevik, som er leder for avdelingen Farlig avfall i Vitek.

Nylig ble militærøvelsen Trident Juncture 18 avsluttet. I oktober og november har ca. 50 000 deltakere, 250 luftfartøyer, 65 skip og 10 000 landkjøretøyer fra 31 nasjoner vært samlet i Trøndelag, Møre og Romsdal, Østfold, Oppland og Hedmark, samt luft- og sjøområder i Sverige og Finland. Dette har vært den nest største NATO-øvelsen siden den kalde krigen opphørte.Kontakt oss om slamsuging  og fjerning av farlig avfall

Fra Bergen til Trondheim

Og Vitek Miljø har bidratt med sin kompetanse.

"Vårt arbeid har pågått hovedsakelig i Trondheim, men også i Bergen, Kristiansund, Molde, Oslo, Stavanger og Åndalsnes", sier Asle Skålevik. Han forteller om svært gode tilbakemeldinger på jobben som har blitt utført.

Deler av arbeidet har blitt utført av underentreprenører.

Dette er samarbeidspartnere som er kvalitetssikret av oss og som vi har hatt et tett samarbeid med over lang tid.

Trident Junction m logoSTOR ØVELSE: Nylig ble militærøvelsen Trident Juncture 18 avsluttet. Dette har vært den nest største NATO-øvelsen siden den kalde krigen opphørte.

Maritim avfallshåndtering. Klikk her for å ta kontakt.

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg