Vitek av Vitek • august 7, 2017

Ny daglig leder i Vitek AS

Carl Christian Sibbern ny daglig leder i Vitek AS

Carl Christian (CC) Sibbern (50) blir fra 1.september ny daglig leder i Vitek AS. Han har lang erfaring fra tilsvarende virksomhet, solid ledererfaring og er godt kjent med hva som rører seg i bransjen. 

Vitek AS har vært en del av Tertnes Holding systemet i 10 år. Dette har vært en periode med kontinuerlig vekst både i størrelse, produktportefølje og kompetanse i selskapet. Selskapet har også blitt mer spesialisert innen sine hovedområder gjennom etableringen av datterselskapene Vitek Rørfornying, Vitek Service og Vitek Miljø.

 «Nå er tiden inne for ytterligere vekst, og vi er klar for å etablere oss i nye regioner», sier Jan Olav Jørgensen, styreleder i Vitek AS. «Vi er meget glad for å få med oss CC i denne spennende fasen av selskapets historie.»

 Sibbern har lang og bred erfaring fra norsk næringsliv. Han er utdannet forstkandidat fra NMBU og har i tillegg til VA og rørfornyingsbransjen (NoDig) også jobbet med blant annet skogforvaltning, finans og luftfart. Sibbern starter sitt oppdrag allerede 1. september og gleder seg til oppgaven.

 «VITEK er et selskap der teknologi, innovasjon og samfunnsengasjement får stå i høysetet sammen med medarbeidere som har stolthet for jobben og firmaet» sier Sibbern. «Med VITEKs verdigrunn og firmakultur som utgangspunkt, vil vi ydmykt men bestemt ta grep for å bli en nasjonal aktør med de største ambisjoner», sier han.

Vitek samler nå ansatte, utstyr og kompetanse fra Vitek Rørfornying og Vitek Service inn i morselskapet Vitek AS og er klar for å erobre nye markedsandeler i nye deler av landet under ledelse av CC Sibbern. Vitek Miljø er fortsatt en del av familien, men vil få sin egen videre utvikling innen miljøbransjen og avfallshåndtering.

 For ytterligere informasjon, kontakt:

 Jan Olav Jørgensen

Styreleder

Vitek / Tertnes Holding

Tlf 930 26 529

 

Se også våre hjemmesider vitek.no og vår nyhetsside.

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg