Vitek av Vitek • februar 22, 2019

Ny styreleder i Vitek - Torgeir Nærø

Generalforsamlingen i Vitek AS har valgt Torgeir Nærø som ny styreleder i Vitek AS.  Vitek AS er inne i en utviklingsfase og skal bygges opp til å bli en nasjonal leverandør av rørfornyingstjenester.

Torgeir Nærø - VitekTorgeir Nærø er utdannet siviløkonom og ingeniør og har gjennom sin karriere bygget opp bred ledererfaring gjennom ulike lederstillinger i flere industriselskaper, rådgivende ingeniørselskaper og konsulentmiljøer, både internasjonalt og i Norge. Han har i perioden fra 2012 og frem til i dag hatt ledende stillinger i ulike industriselskaper.  Torgeir er også aktivt styremedlem i flere selskapsstyrer innenfor olje og gass og maritim industri.

Torgeir Nærø tiltrer som styreleder med umiddelbar virkning. Avtroppende styreleder fortsetter i styret som styremedlem, og for øvrig blir sammensetningen av styret uforandret. Den nye styrelederen vil bidra aktivt i den videre utviklingen av Vitek AS, og Tertnes Holding som eier og styret for øvrig er meget fornøyde med å få med Torgeir Nærø i styret i Vitek, og er sikker på at han vil være en god bidragsyter for å befeste selskapets ledende posisjon innenfor sine markeder i Norge, samt bidra til videre utvikling av selskapet langs vedtatte strategier.

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg