Vitek av Vitek • desember 20, 2016

Takk for det gamle, ses i 2017

VITEK TAKKER ALLE SINE KUNDER OG FORBINDELSER FOR ET FANTASTISK ÅR!

I det 2016 ebber ut, er tiden inne for å oppsummere året som er gått. Vitek har hatt en betydelig omsetning vekst, og ordrereservene er gode. Vi har befestet vår stilling i markedet via inngåelse av store rammeavtaler med både nærings- og kommunale aktører.
 
Utsiktene for 2017 ser også gode ut. Vi er godt i gang med ekspasjonen innen no-dig tjenester, og har som ambisjon å være representert i alle deler av landet i løpet av 2017. Rørfornying ved help av LED-lys har vist seg å være en kjempesuksess. Resultatet er raskere gjennomføring av prosjekter og bedre kvalitet for å nevne noen av fordelene.
 
Vi ønsker også å takke våre medarbeidere som står på døgnet rundt for å gjøre kundene fornøyd. Vi er glad for alle positive tilbakemeldinger vi får fra kunder etter at vi har vært på oppdrag.
 
VI ØNSKER ALLE EN FANTASTISK NYTTÅRSFEIRING OG SES IGJEN I 2017!

 

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg