Carl Christian Sibbern av Carl Christian Sibbern • juni 1, 2018

Velkommen til Vitek-Bloggen

Vann- og avløpsrør er kanskje ikke noe du tenker på i hverdagen, men de blir veldig sentrale når en krise oppstår. Krisen kan komme i form av tette rør, oversvømmelser i kjelleren, lekkasje eller vond lukt i huset. Når krisen først inntreffer, følger ofte store kostnader og forstyrrelser.

Ingen trenger en hverdag med stengte vannkraner eller tette rør. Vi vil fortelle om hvordan man kan vedlikeholde rørsystemet for å unngå problemer, samt hvordan man kan minske kostnadene dersom krisen allerede er et faktum.

Det er mye som kan påvirke vann- og avløpssystemene rundt oss. Derfor har vi satt opp en blogg som skal fungere som en informasjonskilde for å besvare spørsmål om vedlikehold av rør og avløp – og om hvordan du kan få hjelp når du trenger det.

Hos Vitek har vi eksperter som har arbeidet innen sine områder nesten like lenge som begrepene rørfornying, rørinspeksjon og farlig avfall har eksistert. Jeg er stolt av å kunne si at vi er i høyeste divisjon innen tjenesteområdene vi betjener.

Les om våre tjenester

Siden 1983 har vi vært opptatt av alt som har med vann- og avløp å gjøre; spesielt høytrykksspyling, rensing, inspeksjon, lekkasjesøk og fornying av rør for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Vi har også vært i fremste rekke innen områdene farlig avfall, oljeholdig avfall, håndtering av septik både på land og sjø – samt tankrengjøring og tanktransport i alle former. Nå gleder vi oss til å dele denne kunnskapen og erfaringen med deg, og vi tror du kan ha god nytte av å følge Vitek-bloggen. Her får du tilgang til oppdatert informasjon og praktiske råd.

Les mer om Vitek

Du kan abonnere på bloggen for å motta månedlige oppdateringer av våre innlegg. Hvis du kjenner noen som du tror kan ha nytte av våre artikler, må du mer enn gjerne dele bloggen med dem.

Vitek-kontakt-oss

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg