Vitek av Vitek • september 4, 2017

VITEK ansetter rørleggermester

VITEK åpner ny avdeling i Østfold og styrker laget med rørleggermester Anders Ramsøe.

- Vi ønsker en tilnærming mot rørleggerbransjen. Vår satsing er et ledd i dette og vi er særdeles fornøyde med å få med Anders Ramsøe på laget. Han har et bra fotavtrykk i bransjen og blir en sentral person i VITEK, sier CC Sibbern daglig leder i VITEK.

Bevisst satsing
Fra første oktober er rørleggermester Anders Ramsøe ansatt i VITEK AS. Han ansettes ved deres nye avdeling i Østfold. Sibbern mener at det er mye å hente for VA-bransjen hos VVS-bransjen.

- Tiden er inne for å være mere åpne for dette. Dette er en bevisst satsing på rørleggertjenester, særlig på nisjer som bland annet vannbåren varme.

Vil jobbe med vannbåren varme
Anders Ramsøe har, siden han ble ferdig utdannet i 1983, jobbet med alle typer rørleggerarbeid. Han har eid rørleggerfirma, vært tradisjonell rørlegger og vært bas på storanlegg.

- Alle rør har en levetid, men rørenes effektivitet svekkes etter hvert. Røranleggets levetid kan imidlertid forlenges betraktelig ved kontroll og ettersyn, sier Ramsøe.

Hos VITEK kommer han først og fremst å jobbe med vannbåren varme.

- Det vi trygt kan si at han har gjort før. Han har lagt Wirsbo-rør «over hele Stor-Oslo», har vært sentral ved byggingen av snøsmelteanlegget ved Gardermoen-prosjektets første etappe i 1996 og ved gulvvarme- og snøsmelteanlegget på Telenor-bygget på Fornebu for å nevne noe, sier Sibbern.

Vil komme kundene til gode
VITEKs daglige leder fortsetter:
- Han har bred erfaring fra varmepumper, solfangere, gas- og vedfyringsanlegg og fra å legge og vedlikeholde vannbårne varmeanlegg i store og mange industrianlegg. Gjennom årene har han skaffet seg stor kunnskap om lekkasjesøk, rensing, feilsøking og utbedring av vannbårne anlegg. Det kommer VITEK og deres kunder til gode.

Fokus på VVS
VITEKs avdeling i Østfold kommer til å fokusere på VVS. 
- På sikt kan vi bli mer i symbiose med morselskapet i Bergen. Det vil si at vi kan utføre blant annet rørinspeksjon, rensing av rør, tetthetsprøving, lekkasjesøk og rørfornying, forteller CC Sibbern.

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg