av Val Sibbern • juli 19, 2018

Vitek fikk rammeavtale for Hordaland Fylkeskommune

Vitek er tildelt Rammeavtale for rørinspeksjon, slamsuging, tømming av sandfangkummer, høytrykkstaking og høytrykksrens. 

Avtalen inkluderer fylkeskommunale skoler og andre fylkeskommunale bygninger, totalt ca 300 stykker.

"Dette er et prestisjeprosjekt som vi er veldig stolte av. Våre team ser frem imot å ta fatt på oppgavene", sier daglig leder i Vitek Miljø, Bjørn Guldberg.

Vitek var best både på pris og på overordnet kvalifisering (vekting 30 – 70). Slik skriver bestilleren i sin kvalitetsvurdering av Vitek:

Vitek er samlet sett vurdert som best på dette tildelingskriteriet.  Viteks personell har alle lang erfaring fra arbeid innen områdene kontrakten omfatter, en rekke av de tilbudte personene har over 30 års relevant erfaring innen ett eller flere av tjenesteområdene. Størsteparten av personellet har erfaring fra store rammeavtaler som omfatter alle tjenester kontrakten vil omfatte, noe som anses som positivt. Deler av det tilbudte personellet har erfaring fra svært store og komplekse oppdrag innen rørinspeksjon. Størsteparten av tilbudt personell har relevante fagbrev og sertifiseringer, noe som anses som positivt. Tilbudt personell har samlet sett lang og svært relevant erfaring innen alle tjenesteområder, samt god formalkompetanse, og vurderes derfor som best.  

Spørsmål om offentlig rørfornying? Klikk her for å ta kontakt.

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg