av Val Sibbern • juni 28, 2018

Vitek fornyer Asker Videregående skole

Vitek AS skal i løpet av sommeren rehabilitere bunnledningene på Asker videregående skole. Bygningene er fra 1955, og hette den gang Asker realskole og gymnas. Rørene bærer preg av å være 60 år gamle og det er på høy tid å gjøre noe med dem.

"Det er på en måte et prestisjeprosjekt", sier Heine Karlsen hos Vitek; "det må gjøres i sommerferien, det er 240 meter strømpe, det er nesten 30 grenrør og en logistisk utfordring med tanke på ferieavvikling og full produksjon i hele Vitek, både i Bergen og her hos oss på Østlandet". Denne jobben fører seg inn i rekkene av oppdrag som har havnet hos Vitek i Moss de siste månedene. Det har ført til flere nyansettelser og nye investeringer. "Det er bra driv hos oss for tiden", sier Heine Karlsen med et smil.

Spørsmål om offentlig rørfornying? Klikk her for å ta kontakt.

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg