Kjell Rune Ludvigsen av Kjell Rune Ludvigsen • juni 19, 2018

[Video] Vitek sørger for god duft på turisthyttene

Vitek tar i bruk helikopter for å tømme toalettene på turisthyttene.  Nylig gikk turen til Gullfjellhytten.

På Gullfjellhytten har antall besøkere økt kraftig de siste årene. Det har medført at toalett-tømming har blitt en viktig del for at disse hyttene skal drives på en miljømessig og økonomisk forsvarlig måte. Turistene må få gå på do.

Kreves nye løsninger

Det er sommer, snart fellesferie og turistsesong. Fjell og fjord lokker og mange vil i løpet av sommeren besøke en eller flere av våre turisthytter. Flere besøkende skaper derimot nye utfordringene for hytter som ligger utenfor allfarvei: Toalettene må tømmes. Stadig oftere.

Gullfjellhytten er en av hyttene vi flyr til. Det samme gjelder på Ulriken og enkelte hytter på Rallarveien. Vi har også løsninger med båt for hyttene i skjærgården. I takt med strengere miljøkrav og sterkt økende turisme, så kreves nye løsninger.

Her er en video som viser hvordan Vitek løser dette problemet:

 

Lang erfaring

Prosedyrene for toalett-tømmingen.
Vi transporterer mannskap og tanker opp til hytten, tømmer latrinene, flyr tankene ned igjen og kommer så til helikoptret med sugebil. Det hele går veldig smidig. Vi har nå mange års erfaring fra slike og lignende oppdrag.

Vi sørger for velduftende turisthytter. Mens det pågår så lukter det ikke så godt. Men når vi er ferdige, er det veldig velduftende.

New call-to-action

Velkommen til Vitek-bloggen

Her kan du holde deg oppdatert med alt om vann-og avløp. Vi skriver om vann- og avløpssektoren, samt farlig avfall. Vi skal legge ut artikler om blant annet rørfornying, rørinspeksjon, tankerengjøring, trasesøk, lekkasjer og mer for privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet. Nye blogginnlegg publiseres jevnlig, så om du vil holde deg oppdatert, følg med på bloggen eller registrer deg for varsling på e-post.

Besøk også vitek.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg